Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση - Ενημέρωση - Ευχαριστήριο μήνυμα



Τη Δευτέρα 10.03.2014, ο «Σύνδεσμος κατοίκων συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης» πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε μια προσπάθεια αποτίμησης της όλης διαδικασίας θα πρέπει, κατά κύριο λόγο, να επισημανθούν τα εξής:
Ø      Η πολύ μεγάλη, για τα δεδομένα, συμμετοχή κατοίκων του συνοικισμού με ταυτόχρονη μάλιστα εγγραφή πολλών νέων μελών στο Σύνδεσμο, γεγονός που καταδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα ζητήματα του Συνδέσμου.
Ø      Το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως εκλογείς.
Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του Συνδέσμου γιατί, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η επίτευξη στόχων προϋποθέτει την ενεργοποίηση, συμμετοχή – συστράτευση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων σ’ ένα πλαίσιο καλής συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας.

Το μήνυμα που θέλουμε επικοινωνήσουμε όλοι, τα μέλη τόσο του νέου όσο και του απερχόμενου συμβουλίου, είναι ότι στις εκλογές της Δευτέρας δεν υπήρξαν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι, αλλά μόνο συν-κάτοικοι που τους ενώνουν κοντινές σκέψεις, παρόμοιοι προβληματισμοί, συμπληρωματικές προσδοκίες  και πάνω απ’ όλα η ίδια, μεγάλη αγάπη για το μέρος όπου ζουν. Όλα αυτά είναι αρκετά για να μας ενώνουν όλους, παλιούς και καινούριους, νεότερους και μεγαλύτερους, σ’ ένα κοινό όραμα και σε μια ειλικρινή, θερμή διάθεση για από κοινού προσπάθεια.

Απ’ τη μεριά μας, τα μέλη του νέου Συμβουλίου, σεβόμενοι πραγματικά και εκτιμώντας την προσφορά των ανθρώπων που αποτέλεσαν την ψυχή του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειές τους, τους κόπους τους και για όσα επέτυχαν αλλά και για τη θετική διάθεση με την οποία μας υποδέχτηκαν στο Σύνδεσμο. Νιώθοντας πως η εμπειρία τους είναι τεράστια και απαραίτητη, τους θέλουμε δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την αγάπη τους και τη θετική διάθεση της πρώτης γνωριμίας να την κάνουμε θερμή φιλία.

Απευθυνόμενοι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους θα πρέπει καταρχήν να πούμε ένα, από καρδιάς, μεγάλο ευχαριστώ. Οι ιδέες, οι σκέψεις, τα σχέδια και (γιατί όχι;) τα όνειρά μας για τα Κωνσταντινουπολίτικα είναι φιλόδοξα. Η διάθεση να τα κάνουμε πραγματικότητα, μεγάλη. Ελπίζουμε και θ’ αγωνιστούμε ν’ αποδειχτούμε στην πράξη ικανοί και αποτελεσματικοί, να καταφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα από τα επιδιωκόμενα. Να φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε. Στην προσπάθεια αυτή θα βγούμε μπροστά αλλά το ξέρουμε καλά πως για να πετύχουμε θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πείσουμε όλους εσάς να μας ακολουθήσετε και να μας στηρίξετε ενεργά. Να προχωρήσουμε μαζί...
Σας καλούμε λοιπόν όλους να γίνουμε εκτός από συν-κάτοικοι και συν-οδοιπόροι σε μια πορεία που θα μας δικαιώσει...
Καλή μας αρχή...

Το διαδικτυακό αυτό μέσο είναι ένας καταρχήν τρόπος με τον οποίο θα μπορούμε να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε, να συμμετέχουμε, να παρεμβαίνουμε.
Εδώ θα γίνονται αναρτήσεις με πληροφορίες που αφορούν όλους μας γι’ αυτό και θα θέλαμε να το τοποθετήσετε ανάμεσα στους αγαπημένους σας διαδικτυακούς τόπους.

Ακολουθεί ανάρτηση που αφορά τα πεπραγμένα της συνεδρίασης της Δευτέρας 10.03.2014
του Συνδέσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου