Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

1ο "Αντάμωμα γειτονιάς" στα Κωνσταντινουπολίτικα, η επόμενη μέρα

Πραγματοποιήθηκε εχθές με μεγάλη επιτυχία το 1ο "Αντάμωμα γειτονιάς" στα Κωνσταντινουπολίτικα. 
Πέρασε πλέον στην ιστορία. Έγινε θεσμός!! 



Η συμμετοχή των ανθρώπων του συνοικισμού μας ήταν μαζική και εντυπωσιακή. 
Εκατοντάδες συγκάτοικοι, παιδιά και μεγάλοι βρεθήκαμε χτες βράδυ στο πάρκο του μαθητή. 
Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε!!! 
Ήταν μόνο η αρχή...


Εμείς, τα μέλη του Δ.Σ., η παρέα του Συνδέσμου που συνεχώς μεγαλώνει, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους, βαθιά μέσα απ' την καρδιά μας, για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα που απευθύναμε.Η συμμετοχή σας μας γεμίζει χαρά, δυναμώνει το όραμά μας!!! 
Ελπίζουμε πως η χτεσινή βραδιά, ήταν μια όμορφη βραδιά για όλους όσους ρέθηκαν στη γιορτή μας. 
Μπορεί οι μπύρες και τα σουβλάκια τελικά να μη φτάσανε (την επόμενη φορά υποσχόμαστε να τα καταφέρουμε καλύτερα) αλλά δεν είναι το ποτό και το φαγητό που έχουν την πιο μεγάλη σημασία, είναι το ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ και σ' αυτό ελπίζουμε πως κάτι μπορέσαμε να πετύχουμε!!!

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους καλλιτέχνες της εκδήλωσης: το «ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΠΗΤΙΟΥ (ΧΑΝΘ)», τη Λίτσα και τη Χριστίνα για την υπέροχη παράσταση κουκλοθέατρου που προσέφεραν, την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων "παιχνιδίσματα" και την Σουζάνα Κοτζιά για τα ξεχωριστά face paintings που ζωγράφισε στους μικρούς μας φίλους καθώς και τις κυρίες του Παραδοσιακού Χορευτικού Τμήματος της Πυλαίας και τον χοροδιδάσκαλο Σπύρο Βράκα που με τον χορό τους ξεσήκωσαν τον κόσμο!!

Ευχαριστούμε ξεχωριστά και (με αλφαβητική σειρά) τους χορηγούς της εκδήλωσης: Άμπελος ταβέρνα, Μασούτης σουπερμάρκετ,  Ξάϊδος ζαχαροπλαστείο, Ο Φούρνος στα Κωνσταντινουπολίτικα Αφοί Μάρκου και Φίλιππος Κρεαταγορά.


Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης: τον Κώστα Γιαγτζή, τη Σταυρούλα Καμπούρη, τη Μαριάνθη Ταμιωλάκη, το Χρήστο Πολυχρονιάδη και τη Μίνα Χριστοδουλίδου.


Τέλος, ευχαριστούμε και όσους ξεχάσαμε να αναφέρουμε, και που με τον δικό τους τρόπο, μόχθο και συμμετοχή συνέβαλλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της χθεσινής μας γιορτής.

Καλό μας "Αντάμωμα" την επόμενη φορά!!!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου