Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση για τη δημιουργία Αρχείου Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών

Αναζητώντας τη γραμμή που συνδέει όλους εμάς, τους σημερινούς κατοίκους με τις «ρίζες» του συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, αποφασίσαμε τη δημιουργία Αρχείου Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών.

Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σ’ αυτή την προσπάθεια, αναζητώντας υλικό στα οικογενειακά αρχεία ή όπου αλλού (τίτλοι ιδιοκτησίας, συμβόλαια, λογαριασμοί, φωτογραφίες, συγγράμματα για τον οικισμό, καταστατικά, προσωπικά σημειώματα κ.ά.). Επίσης, ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η καταγραφή προφορικών μαρτυριών, ιδίως των παλαιοτέρων. 


Μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια αυτή με τους εξής τρόπους: 
·                     Με αποστολή αντιγράφων φωτογραφιών, εγγράφων,    κειμηλίων, πηγών σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στο  email konstantinoupolitika@gmail.com

·                     Με παράδοση πρωτοτύπων ή αντιγράφων φωτογραφιών, εγγράφων, κειμηλίων, πηγών στα μέλη του δ.σ. του Συνδέσμου
Επίσης, όποιος επιθυμεί λόγω επαγγελματικού αντικειμένου ή ειδικού ενδιαφέροντος να ασχοληθεί με την επεξεργασία και ανάδειξη του υλικού που θα συγκεντρωθεί, μπορεί να το δηλώσει στο Σύνδεσμο (konstantinoupolitika@gmail.com), ώστε να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου