Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Λίγα νέα ... και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Λόγω της νεροποντής την Τρίτη 15 Ιουλίου, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης του συνοικισμού για το οποίο ο σύνδεσμος παρενέβη άμεσα, βοηθώντας καθοριστικά στην αντιμετώπισή του. Ακολούθησε σχετική επιστολή μας προς την ΕΥΑΘ για την πραγματοποίηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών προς την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Πέραν όμως αυτού του έκτακτου γεγονότος είχαμε την ευκαιρία, την περίοδο μετά την τελευταία μας γιορτή και λίγο πριν φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, να ασχοληθούμε με μια σειρά θεμάτων που αφορούν σε μελλοντικές δράσεις αλλά και στη λειτουργία του Συνδέσμου. Για τα ζητήματα αυτά υποβλήθηκε σχετικό υπόμνημα στη δημοτική αρχή.

Ειδικά για τις σχεδιαζόμενες δράσεις εκ μέρους του Συνδέσμου (μεταξύ των οποίων είναι η δημιουργία Ιστορικού Αρχείου και η σύσταση ομάδας καλλιτεχνών του Συνοικισμού), αποβλέποντας και στην έμπρακτη στήριξη των συγκατοίκων, την οποία θεωρούμε όχι μόνο σημαντική αλλά και απαραίτητη, αναρτήθηκαν δύο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ που αφορούν όλους τους ανθρώπους του συνοικισμού.
Καλούμε όλους τους συγκάτοικους να ανταποκριθούν με θετική διάθεση σ’αυτά, πιστεύοντας ότι οι δράσεις στις οποίες αφορούν θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων των κατοίκων του συνοικισμού μας, θα δώσουν διέξοδο σε δημιουργικές ανησυχίες και θα οδηγήσουν σε ενδιαφέροντα δρώμενα.
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος έχει πλέον το δικό του κανάλι στους διαδικτυακούς τόπους Vimeo και youtube με το όνομα Konstantinoupolitika TV. Μπορείτε να το βρείτε και να το παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που εμφανίζονται ήδη στο blog μας. To  Konstantinoupolitika TV φιλοξενεί ήδη μια μικρή ταινία αφιερωμένη στο 1ο αντάμωμα της γειτονιάς μας που με τόση επιτυχία έγινε στις 25 Ιούνη.
Σας ευχόμαστε να περάσετε όσο γίνεται πιο όμορφα το υπόλοιπο καλοκαίρι και να επιστρέψουμε με το καλό όλοι μετά τις διακοπές με γεμάτες μπαταρίες και με όρεξη για νέες πρωτοβουλίες, δράσεις και «ανταμώματα».


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου