Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ 2014 - ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ (ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ)

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, μαζί με συγκατοίκους μας και πλήθος κόσμου, συμμετείχαμε τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας στον εορτασμό της Αγίας Γλυκερίας​, στο παρεκκλήσι του Οικισμού Κωνσταντινουπολιτών​. Με το πέρας ​του Μεγάλου Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού και λίγο πρ​ιν ξεκινήσουν τα εορταστικά δρώμενα, μας δόθηκε η ευκαιρία να χαιρετήσουμε τον εορτασμό της εκκλησίας μας και να απευθύνουμε στους παρευρισκόμενους ένα σύντομο και περιεκτικό μήνυμα​συμμετοχής και συνεργασίας για την δημιουργική αντιμετώπιση των θεμάτων του Συνοικισμού μας. Ακολουθεί ο ​χαιρετισμός του Προέδρου του Δ.Σ. του ​Συνδέσμου​Κατοίκων ​Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών ​Γιάννη Κεσσόπουλου καθώς και μερικές φωτογραφίες ​από την γιορτή.

"Αγαπητοί φίλοι – κάτοικοι του οικισμού Κωνσταντινουπολιτών και επισκέπτες,
Σας υποδεχόμαστε κι εμείς σήμερα στον οικισμό μας, στην Πανήγυρη της Αγίας Γλυκερίας, εκ μέρους του Συνδέσμου Κατοίκων του Οικισμού Κωνσταντινουπολιτών.
Έναν οικισμό που όπως μαρτυρά και το όνομά του έχει σχέσεις αίματος με την Κωνσταντινούπολη, από τη δεκαετία του ’60 και τους πρόσφυγες παππούδες μας, σχέσεις τις οποίες επιθυμούμε να ανακτήσουμε και να ενισχύσουμε.
Έναν οικισμό που εμείς που έχουμε την τύχη να ζούμε την καθημερινότητά του, τον βιώνουμε σαν «ένα χωριό μέσα στην πόλη», με όλες τις αρετές που αυτό συνεπάγεται: ως ενορία, ως γειτονιά, ως ανθρώπινες σχέσεις.  
Έναν οικισμό που φιλοδοξούμε να φροντίσουμε, να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε με τη ενεργό συμμετοχή των συγκατοίκων μας, με τη βοήθεια όλων υμών δηλαδή, με τη βοήθεια των δημοτικών αρχών, της Περιφέρειας, του Υπουργείου, της Ιεράς Μητροπόλεως, της ενορίας μας.
Για το σκοπό αυτό, το Πάσχα μοιράσαμε πόρτα πόρτα μια ευχετήρια κάρτα κι ένα έντυπο γνωριμίας, μέσα από το οποίο μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την κοινή μας προσπάθεια. Ή μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.konstantinoupolitika.gr
Εκ μέρους των μελών του διοικητικού συμβουλίου, της κ. Καίτης, της Νίκης, του Αργύρη, του Κωνσταντίνου και εμού, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα Χρήστο, για την ευκαιρία που μας έδωσε να επικοινωνήσουμε μαζί σας από το βήμα αυτό.
Να είστε όλοι καλά!
Χρόνια πολλά σε όλους!"









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου